16GB Memory Stick voor Sony

Sony komt wel eens met goed nieuws. Nu ook ditmaal voor de softwarejunkies onder ons. In maart komt Sony namelijk met een 16GB Memory Stick PRO Duo op de markt, die zowel voor de PSP bruikbaar kan zijn, als voor andere apparaten.

De Memory Stick gaat voor maar liefst 300 dollars de toonbank over in de Verenigde Staten, wat ongeveer 200 euro zal zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?