Check hier alle E3 2021-content

Guitar Hero III: Legends of Rock

  • Ontwikkelaar RedOctane
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen PlayStation 2, Nintendo Wii
  • Gameliner score

14-jarige vestigt nieuw Guitar Hero-record

De veertienjarige Danny Johnson uit Texas heeft vandaag het wereldrecord 'Hoogste score met één nummer in Guitar Hero III' op zijn naam weten te zetten.

Danny scoorde bijna 75.000 punten boven het oude record met een score van 973.954 punten. Hij haalde dit puntentotaal met het nummer Through the Fire and Flames, met een 'note hit'-percentage van 99%.

De voorbereiding van Danny bestond uit een dagelijkse training van één tot drie uur spelen. Daarnaast ging hij de dag voor de recordpoging natuurlijk vroeg naar bed en sloeg hij een warming up niet over.

Voor iedereen die net zo goed als Danny wil worden, kwam de recordhouder nog met een tip. Let goed op, want wie weet is dit jouw gouden tip naar de één miljoen punten.

Danny:

Het is belangrijk dat je in het begin alleen de noten raakt die je kent. Vervolgens zal het door veel oefenen steeds beter gaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?