11/08 met Rainbow Six Siege en Fall Guys

Ola ola! Jullie snappen er vast niks meer van, of wel? Begrijpelijk hoor. Ik lijk nou niet bepaald op Delano of zo. Nee nee, we hebben ook geen wisseldrank gedronken. We hebben gewoon heel stiekem van Nachtbraker-dag geruild. Verder niks ernstigs aan de hand hoor, maak je maar geen zorgen. Sorry Delano fans, jullie zullen het vanavond even met mij moeten doen. Hopelijk kom ik nog enigszins in de buurt van wat jullie gewend zijn. Ik wil jullie niet nog een teleurstelling voorschotelen na het nieuws dat Halo Infinite nog een hele tijd op zich gaat laten wachten.

Nachtbraker Eilish

  • De HBO serie van The Last of Us bevat een hoop momenten die de game niet gehaald hebben, aldus Craig Mazin. Daar zouden een aantal 'jaw drop' momenten bij zitten. Ik ben benieuwd of de meningen daar net zo over verdeeld zullen zijn als de meningen over de tweede game in de serie.
  • New York Comic Con is afgelast. Geen verrassing, wel erg jammer. Uiteraard zal het evenement wel gewoon doorgaan, maar dan online. Net als alle andere evenementen die dit jaar afgelast werden. Het is best triest, maar ik ben denk ik immuun geworden voor het 'gemis' dat dit soort berichten zou moeten veroorzaken. Van 8 tot 11 oktober kun je op het YouTube kanaal van New York Comic Con exclusieve live streams volgen.
  • Om de meest met haaien gevulde weken van het jaar te vieren, is de Tiger Skin Evolution in Maneater nu gratis verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Ik heb werkelijk geen flauw idee waarom je zoiets verschrikkelijks zou willen vieren, maar ik moet toegeven dat de skin wel leuk is. Maar niet iets waar ik voor zou betalen als het niet gratis was. En dat zeg ik niet alleen omdat ik als de dood ben voor haaien.
  • Jep, het verhaal van Death Stranding is behoorlijk verwarrend. Als het überhaupt al enigszins logisch is. Hopelijk is het allemaal iets makkelijker te volgen als het een boek wordt. Kenji Yano gaat de uitdaging aan om de game van Kojima begrijpelijk te maken in boekvorm. De Engelse vertaling ervan zal vanaf 3 november verkrijgbaar zijn, zodat de hele wereld mee kan genieten. En zodat we het verhaal niet meer aan elkaar uit hoeven te gaan leggen. Want dan klopt er over een tijdje helemaal niks meer van.
  • Bethesda bevestigde onlangs dat Fallout 76 toch echt officieel mod support gaat krijgen. Ze zijn er mee bezig. Ja, echt waar. Geen grapje. Het duurt gewoon iets langer dan ze hadden verwacht. Kan gebeuren toch? Vooral in deze tijd. Overkomt iedereen wel eens. Want hé, Jeff Gardiner gaf al aan dat het veel werk zou worden. We moeten ook niet teveel van hen gaan verwachten.
  • Er staat ons morgen een nieuw level van Fall Guys te wachten, Jump Showdown. Ze geven hiermee een mooie draai aan de bekende Jump Club. Het wordt het eerste extra level dat wordt toegevoegd aan de game sinds de release. Ontwikkelaar Mediatonic geeft aan dat er meer levels 'in zicht zijn'. Bij het Jump Showdown level zul je nog twee keer zo vaak en twee keer zo snel moeten bukken en springen als je in Jump Club moet. En hoe verder je in de wedstrijd terecht komt, hoe meer het platform waarop jij je bevindt gaat afbrokkelen.
  • Binnenkort wordt het mogelijk om jouw inventaris en rank bij Rocket League te delen tussen accounts op console en op de PC. Cross-platform spelen is al langer mogelijk in de game. Maar over een tijdje kun je ook jouw accounts op consoles synchroniseren met accounts op de PC. De nieuwe feature zal aan de game toegevoegd worden bij de free-to-play launch op de Epic Games Store deze zomer. Nieuwe spelers kunnen de game dan niet meer op Steam krijgen.
  • De sfeervolle en enigszins depri soundtrack van Risk of Rain 2 is nu verkrijgbaar op Spotify en op vinyl. Aangezien de muziek in de game iets teveel wordt verdreven door de actie, is dit een goede tweede optie. Voor de mensen die ook echt naar de muziek in games luisteren, tenminste. Al is het ook bijna onmogelijk dat deze soundtrack je niet opvalt. De main theme bouwt zich super op. Van stille, onheilspellende ruimte geluiden tot scheurende elektrische gitaren. Daar kan ik toch echt wel van genieten.
  • Sam Fisher komt naar Rainbow Six Siege. Jep, ik heb het over de held uit Splinter Cell. Hij wordt de volgende Rainbow Six Siege operator. Dit is hun grootste crossover tot nu toe. Operation Shadow Legacy komt naar de first person shooter. In juni werden er al beelden gelekt van Sam Fisher in Siege, dus het is geen enorme verrassing. Maar nu is het wel officieel. De karakter beschrijving van Fisher die Ubisoft hem geeft, suggereert dat we meer van dit soort verschijningen kunnen gaan verwachten in de game.

Dat was het weer, dames en heren. Heb ik het goed gedaan? Een beetje hetzelfde als wat jullie gewend zijn op de dinsdagavond? Of misschien wel veel beter? Je mag eerlijk zijn hoor. Ik zal het niet door vertellen. Veel slechter is natuurlijk ook een optie. In dat geval zal ik het zeer zeker niet door vertellen. Ik vond het zelf in ieder geval wel leuk om een keer een andere avond te doen. Een beetje afwisseling op zijn tijd is goed voor iedereen. Om die woorden even kracht bij te zetten, sluit ik af met dit gouden oudje, waar ik nog steeds met veel plezier naar luister. Tot volgende week!

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?