1 vs 100 komt er bijna aan

Microsoft heeft via Twitter aangekondigd dat de game 1 tegen 100 op 10 juli aanstaande in Groot-Brittannië zal verschijnen. Twee dagen later zal de game uitkomen in Duitsland en Frankrijk.

Over Nederland specifiek wordt niets gezegd, maar hopelijk is Microsoft ons niet vergeten en kunnen wij ook over een paar dagen al aan de slag met het spel en de host Caroline Tensen. Of zit die niet in het spel?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?