1 tegen 100 laat van zich horen

Toen de New Xbox Experience werd gelanceerd, beloofde Microsoft Xbox Live Primetime te starten. Xbox Live Primetime is een 'game' die grote TV-spelshows simuleert. Bijvoorbeeld Endemol's 1 tegen 100.

We hebben al een tijdje niets meer gehoord van deze service. Vandaag is er een trailer verschenen van Xbox Live Primetime.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?