1 april-event in Rainbow Six Siege

Geplaatst: 1 april 2019 20:25

Vandaag is het tijdelijke 1 april-event Rainbow is Magic gestart in Rainbow Six Siege. Dit event brengt een hoop content met zich mee, waaronder een nieuwe missie, vernieuwde operators en exclusieve customization items.

Tijdens het event staat er een missie centraal, namelijk het bevrijden van een teddybeer uit de handen van kidnappers op een alternatieve versie van de map Plane. Om deze missie te voltooien kan de speler kiezen uit de volgende operators: Recruit, Montagne, Blackbeard, Ash, Thermite, Thatcher, Sledge, Smoke, Castle, Kapkan, Bandit, Frost en Tachanka. Deze operators zijn in een nieuw jasje gestoken in de stijl van speelgoed en plushies speciaal voor dit event. Er worden speciaal voor 1 april zeventien exclusieve items aan de game toegevoegd. De items hebben alles te maken met speelgoed, eenhoorns en schattigheid. Tevens zijn er complete outfits beschikbaar voor de operators Smoke, Montagne, Blackbeard en Tachanka. Bekijk hieronder de trailer van het event.

Tijdens het event zijn er verder exclusieve customization items te verkrijgen in zogenaamde Magic Collection Packs. Iedereen die inlogt tijdens het event krijgt een gratis Magic Collection Pack en je kan er meer verdienen door Ubisoft uitdagingen te voltooien. De packs zijn ook te koop met Rainbow Six credits.

Het event begint vandaag en duurt tot en met 8 april.

Bron: YouTube
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord