1-8-2010

Aan het begin van een nieuwe maand kijken we vooruit naar wat voor een nieuwe toptitels we kunnen verwachten.

onbekendonbekendKane & Lynch 2: Dog Days

Platform: PC, PS3, X360
Uitgever: Square Enix
Prijs: vanaf €42,99
Releasedatum: 20 augustus 2010

Kane & Lynch 2: Dog Days is een shooter dat boordevol rauwe actie en brute criminaliteit zit.
___________________________________________________________________

onbekendonbekendMafia 2

Platform: PC, PS3, X360
Uitgever: 2K Games
Prijs: vanaf €44,99
Releasedatum: 27 augustus 2010

Niemand krijgt de maffia ten onder. Zo blijkt maar weer met de komst van Mafia 2, een spectaculaire action/adventure game voor de Xbox 360. Opnieuw probeert iemand zich omhoog te werken in de Italiaanse onderwereld van de jaren vijftig. Ditmaal heet die persoon Vito, en gaat niets hem te ver. Voor drive-by shootings, bloedige executies en intimidatie draait hij zijn hand niet om. Hij moet zich tenslotte bewijzen bij de hoge heren.
___________________________________________________________________

Voor welke game kies jij?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?