Nachtbrakers: 06/01 met Bayonetta 3, PlayStation 5 en FIFA 20

Geplaatst:
Aangepast: 7 januari 2020 19:34

Zo, de kunstkerstboom is weer te rusten gelegd in zijn muffe stoffige doos ergens in de krochten van mijn tochtige slecht geïsoleerde zolder. De gekke dagen zijn allemaal weer achter de rug en het vuurwerk is inmiddels zo'n beetje wel van de straten gespoeld of omgetoverd tot papperig karton. We zijn begonnen aan de eerste volle week van het jaar, waarbij iedereen weer met frisse tegenzin naar het werk sjokt om arbeid te verrichten. Altijd fijn om te weten dat je op dat soort dagen altijd een lichtpuntje in je dag - of in dit geval nacht - hebt. De Nachtbraker! Dus als jij er klaar voor bent, dan ben ik het ook. Gaan we!

  • Dat er een nieuwe PlayStation onderweg is, is natuurlijk allang bekend maar misschien is de officiële onthulling ervan al eerder dan we denken. Sony is namelijk aanwezig op CES, het tech-evenement in Los Vegas dat deze week plaatsvindt, en is daar met de slogan: "The future is coming". Als dat niet veelbelovend klinkt weet ik het ook niet meer.
  • In een interview met Daedelic Entertainment's CEO Carsten Fichtelmann heeft hij onthuld dat het uiterlijk van Gollum niet wordt gebaseerd op die uit de veelgeprezen films. Daedelic geeft er dus een compleet eigen draai aan voor hun aankomende game Lord of the Rings - Gollum.
  • Als je die standaard raid batlles in Pokémon Sword en Shield nu wel een keertje gezien hebt, dan is de volgende mod wellicht wat voor jou. Ken je de Ball Guy nog? Die vriendelijke mascotte die je bij elk stadion van een ander type pokéball voorziet? Hij wordt in een flits omgeturnd tot je ergste nachtmerrie. Kijk maar.
  • Electronic Arts heeft vandaag het FIFA 20 team van het jaar bekendgemaakt en in dit elftal zijn maar liefst drie Nederlandse spelers vertegenwoordigd. Tussen de spelers als Lionel Messi, Kylian Mbappe en Kevin de Bruyne prijken namelijk de namen van Virgil van Dijk, Mathijs de Ligt en Frenkie de Jong. Niet slecht.
  • Volgens Platinum Games hoeven we niet lang meer te wachten op nieuws rondom Bayonetta 3. Het is al best wel lang stil rondom die game en recent werd er nog even gemeld dat de ontwikkeling voorspoedig verloopt. Maar dat is natuurlijk niet wat we willen weten! We willen nieuwe screenshots en gameplaybeelden! Give it to us!
  • Vandaag is de game Dreams goud gegaan, wat betekent dat de game dus nu af is. Het duurt nog iets meer dan een maand voordat we daadwerkelijk aan de slag kunnen met de game.
  • Er gaan al een tijdje geruchten rondom een betere en sterkere versie van de Nintendo Switch die dit jaar uit zou moeten komen. Die geruchten worden nu nog eens extra aangezwengeld DigiTimes. Het zou in elk geval wel de mogelijkheid bieden om Rockstar's Red Dead Redemption II naar de Nintendo Switch te krijgen.
  • Als de naam Masahiro Ito niet direct een belletje doet rinkelen dan ben je waarschijnlijk niet zo'n fan van horrorgames. Hij is namelijk de ontwerper van het monster uit Silent Hill. Op zijn twitteraccount laat hij weten momenteel te werken aan een nieuw project waarvan hij hoopt dat deze niet gecanceld wordt. Spannend!
  • Een nieuwe trailer van Oddworld: Stranger's Wrath verklapt ons de releasedatum van de game. Het bericht over de shooter is ondersteund met wat nieuwe gameplaybeelden die ik je zeker niet wil onthouden.

Tsja, dan ben je zo blij dat de nachtbraker weer van start gaan en zodra je twee keer met je ogen knippert ben je alweer aan het einde gekomen van dit toffe artikel. Maar ik laat je niet zomaar naar bed gaan, want je hebt traditiegetrouw natuurlijk een lekker deuntje van me tegoed. Hip Hop Monday as always. Dus ik ben even terug in de tijd gegaan voor een gouwe ouwe, zoals zij dat zelf zouden zeggen. Osdorp Posse heeft aardig wat nummer opgenomen, maar dit is wellicht hun meest bekende nummer. Zij geven je graag een lesje Amsterdams zoals niemand anders dat kan. Veel luisterplezier en tot ziens. Of - om in Amsterdamse sferen te blijven - de lulle!

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord