Star Wars Jedi: Fallen Order
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 november 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Star Wars Jedi: Fallen Order's eerste patch gericht op laadtijden

Afgelopen vrijdag kwam de hoog geanticipeerde game Star Wars Jedi: Fallen Order uit. De eerste patch voor de game is ondertussen een feit en lijkt zich te concentreren op het optimaliseren van laadtijden in de game.

Terwijl de Star Wars-fans losgaan op de Star Wars Jedi: Fallen Order rolt ontwikkelaar Respawn Entertainment de eerste patch uit voor de game. De eerste patch is bedoeld om de laadtijden binnen de game te optimaliseren. Er klonken de laatste dagen geluiden dat sommige spelers problemen ervaarden tijdens de opstartfase. Zo zou de game bij een enkeling langzaam ingeladen worden. Met de patch hoopt Respawn Entertainment ook dit 'probleem' te tackelen. Daarnaast zijn er nog wat invoer- en texture problemen opgelost. Ook heeft de ontwikkelaar een bug opgelost die ervoor zorgde dat de dynamische resolutie-instellingen niet goed opgeslagen werden.

Star Wars Jedi Fallen Order1

Star Wars Jedi: Fallen Order is sinds 15 november verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?