Square Enix onthult overzichtsvideo Marvel's Avengers

Geplaatst:

Square Enix heeft meer informatie gedeeld over Marvel's Avengers. De overzichtsvideo die op YouTube werd geplaatst, geeft uitleg over de verschillende missies en helden.

Het verhaal in Marvel's Avengers draait om Kamala Khan, ook wel Ms. Marvel genoemd, die probeert om het gehele Marvel team weer bij elkaar te brengen. De nieuwe overzichtsvideo begint dan ook met de reden waarom het team uit elkaar is gevallen. Een kort overzicht van de helden laat zien dat elke held verschillende kledingstukken heeft en het mogelijk is om de wapens en uitrusting naar jouw stijl aan te passen. Een superheld kan niet zonder een uitvalsbasis en ook deze kan tijdens de game worden uitgebreid. De missies die je moet ondergaan worden geactiveerd in de basis. De Hero's missies zijn onderdeel van de singleplayer, terwijl de Warzone missies bedoeld zijn voor een tot vier spelers.

Marvel’s Avengers komt uit op 15 mei 2020 voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Avengers

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord