Square Enix gaat nog geen exclusieve games ontwikkelen voor next-gen consoles

Square Enix heeft vandaag het document van de financiële vergadering van eerder deze maand gepubliceerd op hun site. Tijdens de vergadering werden er vragen gesteld over de toekomst van Square Enix en de rol van de nieuwe generatie consoles.

Tijdens de laatste financiële vergadering van Square Enix kregen investeerders de kans om vragen te stellen. De meeste vragen gingen over de mobiele game Dragon Quest Walk, maar ook de toekomst van Square Enix werd besproken. Op de vraag wat de mening is van Yosuka op het maken van nieuwe titels voor de huidige en volgende generatie consoles antwoord Yosuka dat de nieuwe consoles backward compatibility hebben. Hierdoor heeft Square Enix nog geen plannen om games specifiek voor de nieuwe consoles te ontwikkelen. Het huidige plan is om de games voor zowel de oude generatie als de nieuwe generatie consoles uit te brengen.

Final Fantasy VII Remake

Square Enix is momenteel druk bezig met Marvels Avengers en de remake van Final Fantasy VII. Beide games werden eerder dit jaar uitgesteld.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?