Nier
  • ONTWIKKELAAR Cavia Inc.
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 april 2010
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE -

Nieuwe versie Nier Replicant in de maak

Er is een nieuwe versie van de reeds bestaande game Nier Replicant in de maak. Volgens ontwikkelaar Square Enix-producent Yusuke Saito is de nieuwe versie van de game meer dan slechts een 'remaster'.

De game Nier Replicant is 'opnieuw' in de maak, als we de informatie van Square Enix-producent Yusuke Saito mogen geloven. De game wordt momenteel opnieuw gemaakt in verband met het tienjarige jubileum van de game. De originele Nier kreeg in 2010 twee afzonderlijke releases in Japan: Nier Replicant op PS3 en Nier Gestalt op Xbox 360. Nier Gestalt was de versie die in Noord-Amerika en Europa werd gelanceerd, maar werd hernoemd naar 'Nier'. Technisch gezien is het dus de eerste keer dat Nier Replicant in westerse regio's wordt uitgebracht. Hieronder de trailer:

De nieuwe versie van Nier Replicant komt naar pc, PS4 en Xbox One. Er is nog geen releasedatum of -venster genoemd.

BRON YouTube

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?