Nieuwe versie Nier Replicant in de maak

Geplaatst: 29 maart 2020 15:28
Aangepast: 29 maart 2020 15:41

Er is een nieuwe versie van de reeds bestaande game Nier Replicant in de maak. Volgens ontwikkelaar Square Enix-producent Yusuke Saito is de nieuwe versie van de game meer dan slechts een 'remaster'.

De game Nier Replicant is 'opnieuw' in de maak, als we de informatie van Square Enix-producent Yusuke Saito mogen geloven. De game wordt momenteel opnieuw gemaakt in verband met het tienjarige jubileum van de game. De originele Nier kreeg in 2010 twee afzonderlijke releases in Japan: Nier Replicant op PS3 en Nier Gestalt op Xbox 360. Nier Gestalt was de versie die in Noord-Amerika en Europa werd gelanceerd, maar werd hernoemd naar 'Nier'. Technisch gezien is het dus de eerste keer dat Nier Replicant in westerse regio's wordt uitgebracht. Hieronder de trailer:

De nieuwe versie van Nier Replicant komt naar pc, PS4 en Xbox One. Er is nog geen releasedatum of -venster genoemd.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NieR Replicant

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

23 april 2010

Ontwikkelaar

Cavia Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord