Hearthstone krijgt nieuwe game-modus: Tombs of Terror

Geplaatst:
Aangepast: 4 september 2019 13:58

Blizzard’s online kaartspel Hearthstone krijgt binnenkort een nieuwe game-modus, genaamd Tombs of Terror.

Tombs of Terror is een nieuwe game-modus binnen de pas gereleasde Hearthstone-uitbreiding: Saviors of Uldum. Het verhaal in deze game-modus borduurt voort op het verhaal van de vorige game-modus, getiteld Salaran Heist, die eerder dit jaar in mei verscheen. In het verhaal ben je lid van de befaamde league of explorers en ga jij samen met je mede archeologen monsters en vijanden te lijf in de steden en ruïnes van Uldum. Terwijl je het verhaal van Tombs of Terror volgt, krijg je de mogelijkheid om je deck te veranderen. Zo wordt het mogelijk om een dual class held te kiezen. Hearthstone presenteert vier van deze nieuwe dual class helden. Het eerste hoofdstuk in deze reeks wordt binnenkort voor iedereen gratis beschikbaar. De volgende hoofdstukken verschijnen los van elkaar in de daarop volgende weken.

Hearthstone’s Tombs of Terror hoofdstuk 1: The Lost City of Tol’vir komt op 17 september exclusief uit voor pc, telefoon en tablet.

Bron: Blizzard Entertainment
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hearthstone: Heroes of Warcraft

Series

Hearthstone

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

12 maart 2014

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord