Fortnite vestigt nieuw record met Travis Scott-event

Geplaatst:
Aangepast: 26 juli 2021 10:09

Het recente Travis Scott-evenement van Fortnite was een gigantisch succes voor het gratis te spelen Battle Royale-spel. Ontwikkelaar Epic Games vestigde opnieuw een record.

Hoewel we tegenwoordig iets minder van Fortnite horen in de mainstream media, loopt de game nog altijd als een trein. Ontwikkelaar Epic Games kondigde aan dat meer dan 12,3 miljoen mensen tegelijkertijd waren aangemeld voor het Travis Scott-concert, wat een nieuw gelijktijdig record vestigt. Vorige week kondigde de Hiphop-artiest Travis Scott aan samen te werken met Fortnite aan een nieuw evenement in de game. Tijdens het evenement nam Travis zijn fans mee op tournee en bracht hij een nieuw nummer uit.

Het Travis Scott Astronomical-evenement ging in op 24 april in première, met shows die daarna elke dag tot 26 april plaatsvonden. Iedereen die een van de Astronomical-evenementen bijwoonde, ontving een Astroworld Cyclone-zweefvliegtuig, twee gratis laadschermen en een skin gebaseerd op Travis Scott, inclusief emotes.

Bron: Twitter

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord