Epic Games Store plukt vruchten van weggeven games

Geplaatst:
Aangepast: 24 juni 2020 12:25

De Epic Games Store heeft aanzienlijk meer maandelijkse terugkerende gebruikers gehad dan voorgaande maanden, zo kondigde de Fortnite-ontwikkelaar af. Volgens het bedrijf is dit het resultaat van de gratis beschikbaar gestelde games de afgelopen maand.

De grootste trekking was een gratis download van Grand Theft Auto V, die in mei een week beschikbaar was. Deze promotie werd gevolgd door andere spraakmakende gratis games, waaronder Civilization VI, Ark: Survival Evolved en Borderlands: The Handsome Collection. Via een persbericht liet general manager Steve Allison weten dat het gratis beschikbaar stellen van deze games een groot succes was voor de Epic Games Store. De resultaten zouden zelfs zijn overtroffen, zo stelt Allison. Op dit moment is de strategische adventure-game Pathway gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store.

Epic Games maakte bekend dat de winkel de afgelopen maand een piek van 61 miljoen maandelijkse gebruikers heeft bereikt.

Bron: GameSpot

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord