Een lijst met Nintendo 3DS games

De Nintendo 3DS verscheen op 25 maart 2011 in ons kikkerlandje. De 3DS is de opvolger van de Nintendo DS, die meer dan 150 miljoen keer over de toonbank ging wereldwijd. De Nintendo 3DS heeft het een stuk lastiger dan zijn officiële voorganger. De handheld verkocht slechts 60 miljoen exemplaren wereldwijd.

De 3DS heeft een speciaal schuifje aan de rechterkant van het scherm. Deze kun je aanzetten voor het 3D-effect in de Nintendo 3DS games. In oktober 2013 verscheen de Nintendo 2DS. Je kon op dit apparaat dezelfde games spelen als op de Nintendo 3DS, alleen ontbrak de volledige 3D-functie. De 2DS XL kwam vier jaar later uit in 2017.

Op deze pagina geven we een lijst met Nintendo 3DS games die wij bij Gameliner hebben gereviewd op alfabetische volgorde.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?