Ancestors: The Humankind Odyssey

Ancestors: The Humankind Odyssey is een open-wereld survival game waarin je in de huid kruipt van de voorloper van de mens. De game speelt zich tien miljoen jaar geleden af in het Neogene Afrika en draait om het principe ‘Ontdek, Breid uit en Evolueer’. Het doel is om jouw clan naar de volgende generatie te brengen en te evolueren.

GAMEINFO
  • Ontwikkelaar: Panache Digital Games
  • Uitgever: Private Division
  • Eerste releasedatum: 27 augustus 2019
  • Platformen:Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genres: Open-World
  • Leeftijd: 12
SCORE
Gameliner.nl score:
Community score:
Log in om jouw beoordeling te kunnen geven.

De nieuwste artikelen over Ancestors: The Humankind Odyssey

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?