Top 5: Pokèmon-games

Geplaatst:
Aangepast: 7 juli 2018 16:40

Het maakt niet uit of je uit de jaren '90 uit het nieuwe millennium stamt, iedereen kent Pokémon. De franchise heeft bizar veel fans over heel de wereldbol weten te vergaren. De één is echter fan van de oudere games en de ander is gek van de nieuwste games. Rudy zet vijf van zijn favoriete games op een rijtje en moet achteraf constateren dat hij best een oude lul aan het worden is. Dat doet echter geen afbreuk aan de kwaliteit van zijn keuze aan games. Dit is Rudy's Top 5 Pokémon-games!

Is jouw rijtje volkomen anders? Laat het ons dan weten in de reacties. Vind je dit soort video's leuk? Voel je dan vrij om de video te liken en je te abonneren op ons YouTube-kanaal!

Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer