E3: Alles wat je moet weten

Geplaatst: 7 juni 2018 10:30
Aangepast: 14 juni 2018 21:19

Potverdikkeme wat gaat de tijd toch snel. Zo sta je nog op de gamescom in Keulen en plots staat de E3 van 2018 alweer voor de deur. Hoewel wij geen hoge verwachtingen hebben omtrent deze E3, het meeste lijkt immers al bekendgemaakt te zijn, kijken we toch uit naar een aantal presentaties. Ook dit jaar worden er namelijk weer meer dan genoeg games, hardware en andere gekkigheid door alle grote uitgevers getoond.

Ook dit jaar wordt de Electronic Entertainment Expo, oftewel de E3, gehouden in het Convention Center te Los Angeles. Hoewel L.A. een rot eind van ons verwijderd is, kan iedereen er gelukkig toch nog een beetje bij zijn. Alle persconferenties zijn namelijk te zien middels livestreams. Helaas is Gameliner er dit jaar niet op locatie bij, maar ook wij volgen de streams nauwlettend. Mocht je geen zin hebben om de livestreams te kijken, dan zit je bij Gameliner gelukkig helemaal goed. Wij plaatsen het nieuws namelijk zo snel als mogelijk is op de site zodat jij niet tot in de onmenselijke uurtjes wakker hoeft te blijven. Daarbij plaatsen wij een dagelijkse Dit was het nieuws-editie om je in videovorm up-to-date te houden. Wil je toch de livestreams checken, dan raden we aan om onderstaand schema door te nemen.

Zaterdag 9 juni

20:00 - EA Play

Zondag 10 juni

03:30 - Bethesda
22:00 - Microsoft

Maandag 11 juni

19:00 - Square Enix
22:00 - Ubisoft

Dinsdag 12 juni

03:00 - Sony
18:00 - Nintendo Spotlight

Houd Gameliner in de gaten voor links naar de livestreams van de persconferenties. Kom natuurlijk ook dagelijks even terug om de laatste nieuwtjes in dit was het nieuws te checken! Veel plezier met de E3!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer