Top 5: Verbeterpunten voor de PSVR

Geplaatst: 5 juni 2018 14:00
Aangepast: 15 juni 2018 00:40

De PlayStation VR is al een ruime tijd onder ons en er worden nog altijd toffe titels voor uitgebracht. Er zal ongetwijfeld tijdens Sony's E3 persconferentie een x-aantal minuten aan het stukje hardware gespendeerd worden en hoewel de geruchten over een PSVR 2 leven, denk ik persoonlijk dat wij deze pas in het PlayStation 5 tijdperk gaan leren kennen.

Dat ik geen PSVR 2 verwacht ( en stiekem ook nog niet wil ), betekent niet dat ik geen tussentijdse updates of verbeteringen uitsluit, sterker nog, ik zie dat juist graag gebeuren. Ik kan namelijk zo een lijst verzinnen met een behoorlijk aantal verbeterpunten voor de huidige headset. Eigenlijk heb ik dat gedaan en deze beperkt tot onze bekende top 5. Sony, pak nog even snel het notitieblok erbij, want hier is mijn top 5 verbeterpunten voor de PlayStation VR.

Zie jij liever andere updates of aankondigingen rondom de PSVR, laat het ons dan weten in de reacties. Vind je dit soort video's leuk? Voel je dan vrij om de video te liken en je te abonneren op ons YouTube-kanaal!

Lees meer