Dit was het nieuws: Alle paarden naar de E3 startlijn a.u.b. (Week 18)

Geplaatst: 6 mei 2018 14:00
Aangepast: 17 juni 2018 11:28

Nu we de maand mei alweer hebben aangetikt, beginnen diverse uitgevers en ontwikkelaars hun paradepaardje richting de E3 startblokken te sturen. Zo gaf Ubisoft onderhand eens wat gameplaybeelden van Beyond Good & Evil 2 vrij en ging Rockstar deze week helemaal los met Red Dead Redemption 2. We kunnen ons bijna niet voorstellen dat dit alles aan je voorbij is gegaan, maar mocht dat toch het geval zijn, laat je dan weer helemaal op de hoogte brengen met de Dit was het nieuws van week 18.

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Volgende week zijn we weer terug met het nieuws van week 19!

Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer