Welke prijzen kun je winnen in 2016?

Geplaatst:
Aangepast: 9 maart 2024 13:27

De stembussen van de Gameliner Awards 2016 zijn geopend. Het stemmen op de beste game van 2016 en het droppen van een reactie doe je ook dit jaar niet voor niks, want je kunt kans maken op een aantal zeer mooie prijzenpakketten. Rudy en Bobby zijn er even goed voor gaan zitten en bekijken in onderstaande video wat er allemaal te winnen valt. Dagelijks probeert Rudy wat onder zijn jas mee te nemen, maar maak je geen zorgen, we weten hem telkens net op tijd in de kraag te vatten.

Je kunt je stem uitbrengen op je beste game van 2016 en een reactie achterlaten op één van de artikelen rondom de Gameliner Awards tot en met 31 december.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer