Redactie: GameBusiness sluit webshop van Gameliner

Geplaatst: 1 augustus 2012 00:00
Aangepast: 3 februari 2019 19:30

GameBusiness, het moederbedrijf van Gameliner, heeft besloten om met ingang van 1 september aanstaande de onlineverkoop van games te stoppen. Dit houdt in dat de webshop zal verdwijnen van Gameliner. Gameliner blijft wel gewoon bestaan als gamesite, maar gaat dus verder zonder webshop. Informatie voor onze klanten Alle voorwaarden zullen nog tot en met januari 2013 van kracht blijven.

We zullen vanaf 14 augustus alle bestellingen die we niet meer voor 1 september kunnen leveren automatisch annuleren. Je gebruikersaccount zal gewoon blijven bestaan, maar je adresgegevens en de bestellingen die je hebt gedaan bij ons in het verleden zullen worden vernietigd. Mocht je vragen hebben over je bestellingen of over je gebruikersaccount, kun je daarvoor altijd met ons contact opnemen. We helpen je graag.

Tot slot Iedereen die de afgelopen vier jaar bij ons een bestelling heeft geplaatst of op onze website actief is geweest willen we bedanken voor het vertrouwen. We hopen je in de toekomst terug te zien op Gameliner als gamer die informatie zoekt of die gezellig meepraat over games met de andere gebruikers op de website.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer