Top 5: De 5 moeilijkste games ooit

Geplaatst:
Aangepast: 9 maart 2024 13:45

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Reden? Heel simpel! Het was ontzettend druk de afgelopen weken, en we moesten flink in onze archieven zoeken. Wat waren nou echt de games waar je kromme tenen van kreeg? Om zeker te weten dat we echt alles na hadden gekeken, gingen we ook echt alles af. Nu heeft Peter, één van de seniorengang, ons goed geholpen met zijn bibliotheek aan ervaring, dus dat beloofd wat!

Welke titels erin zitten, ga ik natuurlijk niet verklappen. Wel kan ik je vertellen dat het weer genieten is. Herinneringen kwamen bij mij tenminste weer naar boven en al snel dacht ik: Dit nooit meer. Pijnigingen van de eerste plank, martelingen om nooit meer te vergeten en irritaties waar je schoonmoeder niks bij lijkt. Oftewel: kijken!

Montage: Alex Zweers
Presentatie: Robbert van Kortenhof

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer