Vooruitblik: Naomi met World of Warcraft: Battle for Azeroth

Geplaatst op vrijdag 12 januari 2018 om 14:00 door Naomi Veldhuis
Naomi speelt voornamelijk één game waar wij bij de eindredactie van wegblijven als de zwarte plaag. Niet omdat deze game in kwestie erg slecht is, maar omdat deze titel van een dergelijk formaat is dat je er honderden en honderden uren in kan verliezen. Naomi speelt namelijk al jarenlang een bepaalde MMORPG, en niet zomaar eentje. Rarara, hoe zal 2018 dan toch eruit gaan zien voor Naomi?

  World of Warcraft: Legion


In het afgelopen jaar ben ik, na een tijd gestopt te zijn, toch maar weer opnieuw begonnen aan World of Warcraft. Dit is een game waar ik aan begonnen ben in mijn jeugd en eigenlijk keer op keer weer naar terug keer. Ik denk dat veel World of Warcraft-spelers het wel herkennen als ik zeg dat het een game is waar je een pauze van kunt nemen maar nooit écht mee stopt. Voor mij was dit dus ook het geval. Ik maakte een character aan en baande mij een weg door alle monsters en bandieten om uiteindelijk dan toch echt bij de laatste uitbreiding Legion uit te komen. En wat heb ik hier van genoten. Ik heb gehuild, ik heb gelachen. Mijn ogen wisten niet wat ze moesten zien tijdens de vele cinematics die tussendoor getoond werden. En toen kwam ook dat ten einde.  Legion voorbij, en nu?


Toen ik eenmaal 'klaar' was met Legion (Want zeg nou eerlijk, niemand is ooit echt klaar met World of Warcraft), ben ik na wat gefrunnikt te hebben aan mijn warcraft-cosplays, op zoek gegaan naar andere games. Ik heb een Nintendo Switch aangeschaft en genoten van de nieuwe console en diens games. Uren en uren heb ik zitten in Zelda: Breath of the Wild en Splatoon 2. En al heb ik hier echt van genoten, het vulde niet het verlangen naar meer verhaal en meer avontuur.  For the Alliance! of... For the Horde?


En toen was Blizzcon 2017 daar. Na de speculaties dat Blizzard hun nieuwe uitbreiding zou aankondigen tijdens Gamescom, wat niet gebeurde, had ik goede moed dat de deze dan toch echt plaats zou vinden tijdens Blizzcon. En ik had gelijk. Gelukkig had ik gelijk! Blizzard leidde de aankondiging van World of Warcraft: Battle for Azeroth in met een prachtige cinematic waarin zowel de Alliance als de Horde in hun volle glorie aanwezig zijn. Sylvanas, als leider van de Horde en Koning Anduin als leider van de Alliance. Naar mijn mening heeft Blizzard hun kans tot het aanwakkeren van de factie-gevoelens goed benut.Nu is een trailer natuurlijk niet het enige waar je een game op gaat beoordelen, ook de nieuwe functies en mogelijkheden maken mij erg nieuwsgierig naar wat de toekomst gaat brengen. Er zijn straks weer nieuwe gebieden te verkennen, nieuwe rassen om aan te maken en nieuwe verhalen om te ontdekken. Ik kan niet wachten, en jij?

Game informatie

World of Warcraft: The Battle for Azeroth

  packshot niet beschikbaar
  Platform:
  Releasedatum:
  Nog niet bekend
  Genre:

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Plaats reactie:

  Bold Spoiler
  smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked