Vacature: Eindredacteur gezocht

Geplaatst op zaterdag 2 december 2017 om 20:40 door Rudy Wijnberg
Ben je dagelijks aan het dagdromen over games en is een rode pen een zesde vinger voor jou? Mooi, want Gameliner is op zoek naar een gepassioneerde eindredacteur om ons clubje enthousiastelingen in het gareel te houden!

Wie zoeken wij?


Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde eindredacteur die gek is op vinden van minuscule pietepeuterige foutjes. De werkzaamheden bestaan grotendeels uit nakijken, plaatsen en plannen van artikelen, reviews en nieuws. Ook is het mogelijk om zelf actief mee te schrijven naast de eindredactiewerkzaamheden. Het hebben van een mening is voor ons erg belangrijk en we remmen je dan ook nooit in je enthousiasme voor een bepaald genre of game. Je denkt non-stop aan gamen en volgt alle ontwikkelingen op de voet, daarbij vind je het geweldig om dit over te brengen op anderen.

Wat verwachten wij?


- Je beheerst de Nederlandse taal tot in de puntjes.
- Je houdt van games en alles wat daarbij komt kijken.
- Je beschikt wekelijks over voldoende tijd om te investeren in de werkzaamheden. Let op: het is geen fulltime baan, maar iedereen moet goed samenwerken.
- Je hebt doorzettingsvermogen, kunt zelfstandig werken en weet je aan deadlines te houden.
- Pre: ervaring in de game-industrie of een relevante studie is altijd handig.Wie zijn wij?


De redactie van Gameliner is absoluut niet bang om zijn mening te uiten: we zijn kritisch, maar tonen tegelijkertijd ook passie. We zoeken altijd naar nieuw talent en brengen opgedane kennis en ervaring graag over op nieuwe telgen in de redactie.

Vandaag de dag bestaan we al ruim tien jaar. Door de jaren heen zijn we enorm gegroeid in bezoekersaantallen, kwaliteit en kwantiteit. Wat Gameliner zo uniek maakt, is dat de redactie volledig bestaat uit liefhebbers. Kortom, je komt terecht in een clubje mensen die je graag in willen maken met een potje Tetris, Mario Kart, Mortal Kombat of een heerlijk potje Duck Hunt.

Wat krijg je ervoor terug?


- Een gezellig en gepassioneerd clubje mensen.
- De mogelijkheid om vroege versies van games te spelen en natuurlijk kersverse reviewexemplaren.
- Toegang tot persevenementen en feestjes.
- Inzicht in de keuken van de game-industrie, toegang tot nieuws vanuit uitgevers zelf.
- Een vette toevoeging op je curriculum vitae.
- Een wekelijkse kontschopsessie in een game naar eigen keuze (tenzij je veel wint, wij houden niet van verliezen).

Ben jij in lijn met gamers?


Hebben we het hierboven over jou? Stuur ons dan een e-mail naar redactie@gameliner.nl! Toon ons je motivatie, vertel wie je bent, waarom je in ons team past en uiteraard zien we ook graag je affiniteit met games terug.

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Plaats reactie:

    Bold Spoiler
    smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked