Deze week: Patapon Remastered en Overdrive

Geplaatst op maandag 31 juli 2017 om 10:00 door Michelle Plantinga
Het is weer maandag en dat betekent dat we een nieuw lijstje met game- en filmreleases voor jullie hebben samengesteld. De maand augustus gaat echter wat rustig van start. In de aankomende dagen kunnen we samen met de muzikale kleine soldaatjes losgaan in de remaster van de game Patapon of in de bioscoop genieten van actie en peperdure auto's.

  Patapon Remastered - PlayStation 4


De Patapon-stam is terug in een geremasterde versie voor de PlayStation 4. De kleine soldaatjes gaan met hun zwaarden, speren en bogen mee op het ritme van de drum. Alleen door het juiste ritme aan te houden kun je de mannetjes helpen jachtpartijen te voltooien, eindbazen te verslaan en andere stammen met de grond gelijk te maken. Vanaf morgenavond is de game in huis te halen.  Overdrive - film


Grof Geld verdienen door het stelen van extreem dure auto's is natuurlijk zeker niet mis. Echter wanneer je een Bugatti uit 1937 steelt van de maffia gaat de boel geheid mis. Hoe de broers Andrew (Scott Eastwood) en Garrett Foster (Freddie Thorp) zich hieruit redden, zie je in de nieuwe film Overdrive, welke vanaf aankomende donderdag in de bioscoop is te bewonderen.

Game informatie

Patapon Remastered

  patapon-remastered
  Platform:
  PlayStation 4
  Releasedatum:
  01 augustus 2017
  Genre:
  Actie, Avonturen
  Uitgever:
  Sony

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Plaats reactie:

  Bold Spoiler
  smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked