Deze week: King Arthur: Legend of the Sword en The Circle

Geplaatst op maandag 8 mei 2017 om 10:00 door Michelle Plantinga
Het is maandag en dat betekent dat we weer een nieuw lijstje met releases voor jullie hebben klaar staan. De game-industrie ligt deze week echter een beetje stil, maar dat neemt niet weg dat we in de aankomende dagen kunnen genieten van een gezellig bioscoop tripje. De volgende twee films zijn vanaf 11 mei namelijk te bekijken op het witte doek.

    King Arthur: Legend of the Sword


De legende van King Arthur keert terug op het witte doek. Ditmaal is het de buurt aan regisseur Guy Ritchie om deze legende opnieuw te laten schitteren in een heldhaftig avontuur. In de film volgen we uiteraard het verhaal van King Arthur, die gespeeld wordt door Charlie Hunnam, in zijn strijd om de troon met behulp van het legendarische zwaard Excalibur. King Arthur: Legend of the Sword is vanaf 11 mei te zien in de bioscoop.    The Circle


Nog niet zo lang geleden zagen we actrice Emma Watson stralen in de Disney-film Beauty and The Beast. Vanaf aankomende donderdag keert de actrice samen met Tom Hanks terug in de nieuwe film The Circle. De film draait om een geheim achter het machtigste internetbedrijf ter wereld. In de onderstaande trailer is het Star Wars-fans vast ook niet ontgaan dat acteur John Boyega, die de rol van Finn speelt in Star Wars: The Force Awakens, ook een plekje heeft gekregen in deze film.

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Plaats reactie:

    Bold Spoiler
    smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked