Gespeeld: For Honor

Geplaatst op woensdag 24 augustus 2016 om 10:00 door Redactie
Naast Ubisoft's , , , Star Trek VR en Steep, zijn we uitgebreid aan de slag geweest met de hack & slash-game; . De game is één van onze verrassingen van de gamescom. For Honor ziet er niet alleen mooi uit, maar speelt ook nog eens als een tiet.

We hebben uitvoerig For Honor's multiplayer aan de tand kunnen voelen. In de multiplayer hebben we onder andere de multiplayer-modus Domination gecheckt. In Domination, wat we voornamelijk kennen uit shooters, moet je plekken veroveren die verspreid op de kaart liggen. In het midden van de positie die je moet zien te veroveren, zit een sterk iemand gespawned als een soort van eindbaas. Je moet deze eindbaas verslaan om te kunnen winnen. Zolang je punten veroverd wordt je gespawned. Verover je geen punten meer, dan lig je uit de battle als je wordt gekilled. Tenminste, totdat de overgebleven teamgenoten weer een gebied hebben veroverd.For Honor verschijnt 14 februari aanstaande voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Game informatie

For Honor

  for-honor
  Platform:
  PlayStation 4
  Releasedatum:
  14 februari 2017
  Genre:
  Actie
  Ontwikkelaar:
  Ubisoft
  Uitgever:
  Ubisoft

Reacties

devindegroot (24 augustus 2016 - 13:30)
devindegroot
 • Pwner
 • 491 reacties

Nogmaals, deze game heeft mij ECHT verrast. Niet normaal vet!

Peter (24 augustus 2016 - 17:43)
Peter
 • Diehard
 • 3005 reacties

Ziet er gaaf uit inderdaad!

FluffyUnicorn (25 augustus 2016 - 14:54)
FluffyUnicorn
 • Gamer
 • 90 reacties

Ik vond het tijdens de gamescom vooral opvallen dat de locatie van deze game best slecht geregeld was. Als je binnenkomt, moet je dit soort games meteen kunnen zien. Maar hé, als je de hele hal doorloopt kom je het vanzelf tegen. Ziet er mooi uit!

Plaats reactie:

  Bold Spoiler
  smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked