Deze week: DiRT Showdown en Mario Tennis Open

Geplaatst op maandag 21 mei 2012 om 09:00 door Alex Zweers
De afgelopen week was best wel een beetje apart. Zo zit je in de komkommertijd, aangezien er niet veel games uitkwamen, en dan opeens heb je de twee toptitels Diablo 3 en Max Payne 3 op de redactie binnen. Twee dikke titels en ook absoluut kanshebbers om de beste game van dit jaar te worden. Helaas is niet iedereen het met ons eens over Diablo 3, want de game heeft naast lovende reacties ook nogal wat opschudding veroorzaakt. Het spel had namelijke een 'error_48', die niet direct te verhelpen was. Hierdoor moesten duizenden Diablo-fans ongeveer zes uur wachten voordat ze de game eindelijk konden spelen.

De plaatselijke pc-boer was de lachende derde, want er sneuvelden natuurlijk weer veel pc's door toedoen van een aantal hysterische gamers. Wat een game allemaal zoal teweeg kan brengen... Er werd zelf gespeculeerd dat Blizzard Entertainment dit expres heeft gedaan, om de aandacht die de game nu wereldwijd heeft gekregen te bereiken. De review van Diablo 3 staat inmiddels, als één van de eersten in Europa, online. Max Payne 3 hebben we naar Peter gestuurd en heeft onderweg wat vertraging opgelopen met de post. De review kun je van de week van ons verwachten.

Dan even het volgende. Vanaf volgende week stoppen we opnieuw met 'deze week'. We zijn van plan om de boel flink te gaan omgooien om vervolgens terug te komen met een nog veel betere rubriek, zodat je precies weet voor welke artikels je naar Gameliner moet terugkomen. De rubriek krijgt ook een andere naam; vanaf volgende week gaat 'ie verder onder de titel 'Om de week maandag', die je dus om de twee weken kunt lezen op onze site.

Deze week verwachten we DiRT Showdown op de redactie binnen te krijgen. Zowel Robbert als Ruud waren al met demo aan de slag geweest. Ruud was erg over de game te spreken. Lees hierzijn preview en volgende week kun je dus de review van deze game verwachten. Ook kun je deze week de review van Mario Tennis Open voor op de Nintendo 3DS van ons verwachten.

Kom dus dus komende week naar onze site om een blik te werpen op al deze artikelen, en vergeet niet om ook volgende week weer terug te komen voor de gloednieuwe rubriek 'Om de week maandag'. Tot dan!

Reacties

Remcooooo (21 mei 2012 - 09:31)
Remcooooo
 • Boss
 • 1116 reacties

Ik weet nog niet zeker of ik Mario Tennis Open ga kopen. Ik wacht de review wel even af.

linksquest (21 mei 2012 - 09:52)
linksquest
 • Boss
 • 1123 reacties

Ik denk wel dat ik hem ga halen, alleen niet op release, heb net max payne 3 gekocht en eind van de week ook nog Future Soldier. Dus even genoeg te spelen.

Remcooooo (21 mei 2012 - 09:53)
Remcooooo
 • Boss
 • 1116 reacties

Ik ga hem ook niet op de releasedag halen. Kutexamens.

Master of Nothing (23 mei 2012 - 15:14)
Master of Nothing
 • Pwner
 • 391 reacties

Ik heb Mario Tennis Open gespeeld. Review komt spoedig, maar ik kan wel zeggen dat het een aanrader is.

Plaats reactie:

  Bold Spoiler
  smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked