Wat zijn de beste game telefoons van dit moment?

Geplaatst: 25 november 2021 20:15
Aangepast: 25 november 2021 20:15

Gaming telefoons zijn helemaal in. Of je nu kiest voor een Prepaid of sim only, met de beste gaming telefoons game je bijna net zo fijn als op een echte console. Deze speciale telefoons bieden je een game ervaring van de beste kwaliteit en hebben tevens de functies die je ook op een normale smartphone kunt vinden. Game telefoons hebben de beste beeldschermen, RAM en processors en zorgen ervoor dat mobiele games er erg gaaf uitzien. Maar wat zijn de beste gaming telefoons eigenlijk? Wij gingen op onderzoek uit en vonden de beste game telefoons van nu. Lees snel verder en ontdek welke telefoon onmisbaar is als jij graag games op je telefoon speelt.

onbekend

Wat zijn de beste gaming telefoons?

Wil jij en fijn kunnen gamen en Sim only onbeperkt bellen? Zoals we al vertelden zijn er diverse game telefoons verkrijgbaar die dezelfde functies als andere smartphones hebben. Een zo’n gave game telefoon is de Asus ROG Phone 5. Deze heeft een 144Hz-scherm, RAM tot 16 GB en een Snapdragon 888-chipset. Daarbij heeft deze een batterij van 6000 mAh, waardoor deze telefoon een lange levensduur heeft. Als je graag gamet, is deze telefoon dan ook een zeer goede optie. Zoek je een telefoon die zowel geschikt is voor gaming maar nog betere allround functies heeft? Dan is de Samsung Galaxy Note 20 zeker aan te raden. Deze is echter wel wat aan de prijs, maar levert zeer goede prestaties op het gebied van gaming. Zo beschikt deze telefoon over XBox Game-Pass -streaming en een adaptieve 120Hz verversingssnelheid. Ook de OnePlus Pro is een uitstekende optie. Deze heeft eveneens een 120Hz paneel en zeer goede software vanwege de Oxygen OS-front-end van OnePlus op Android 11. Heb je een budget en wil je een zo goedkoop mogelijke gaming telefoon? Dan is de RedMagic 5G zeer geschikt. Deze kun je al vanaf 400 euro kopen.

Kun je ook gamen op iPhones?

Kun je eigenlijk ook gamen op een iPhone? De telefoons van Apple beschikken niet over de technologische game toepassingen zoals bovenstaande telefoons. Denk aan een hogere verversingssnelheid en aanpasbare ingangen. Echter beschikken zij wel over een a14 Bionic-chipset, wat hem voor de meer veeleisende games zeker geschikt maakt. Echter raden wij het je wel aan om een echte game telefoon te kiezen als dit is wat je het liefst op je telefoon doet.

Bron: Partner bijdrage
Lees meer