Warzone battle pass seizoen 4; Worth it?

Geplaatst: 20 juli 2021 11:15

De laatste jaren is het battle royale genre niet meer weg te denken in het gaming landschap. Ook Activision bekend van hun Call of Duty franchise heeft hun visie op dit genre. Call of Duty: Warzone is uitgekomen op 10 maart 2020 en biedt genoeg content om van te genieten. Hoewel de game zelf volledig gratis is kan het handig zijn tegoed aan te schaffen voor de seizoens-battle passes. Je kunt dus het beste eshop tegoed of een playstation kaart kopen.

onbekend

Wat is Call of Duty: Warzone?

Zoals je hierboven al kon lezen is Call of Duty: Warzone het antwoord van Activision op het battle royale genre. Het is een free-to-play battle royale waar je tegen 150 andere strijd om als enige over te blijven. Daarnaast is het momenteel de best geoptimaliseerde en gepolijste battle royale op de markt. Dit mag je dan ook verwachten van de uitgevers van de Call of Duty franchise. Tijdens het spel bouw je tactisch je wapenarsenaal uit met betere wapens om zo als enige over te blijven. Naast de klassieke battle royale zijn er ook nog andere gamemodes waar je uit kunt kiezen. Nu is Warzone in eerste instantie gratis, je kunt het gewoon downloaden. Echter is sommige content alleen beschikbaar met een battle pass. Wat je voor deze pass terug krijgt lees je hieronder.

Wat krijg je er voor terug?

Voor 1000 COD points kun je de Warzone battle pass via de Call of Duty-store kopen. Als je deze punten nog niet hebt kun je altijd eshop tegoed kopen. Het is echter geen geld dat je kwijt bent. Bij het volledig uitspelen van de battle pass krijg je als beloning 1300 COD points terug. Dus zeker de moeite waard om de battle pass aan te schaffen. Wat krijg je er voor terug? Je krijgt de mogelijkheid om super toffe content vrij te spelen. Denk hierbij aan gloednieuwe emblems, wapens, calling cards, operators, dubbele xp of de nieuwste blueprints voor wapens met vaste attachments. Als je de battle pass koopt heb je ongeveer twee maanden om alle nieuwe content te verzamelen. Uitspelen is een must vanwege de bonus!

Wel of niet kopen?

Wel! Het is inderdaad zo dat vanwege het free-to-play element van Warzone er ook veel content is zonder de battle pass. Dit is daarentegen natuurlijk niks in vergelijking met de content die de battle pass je geeft. Om Call of Duty: Warzone zonder beperkingen te kunnen spelen is de battle pass voor seizoen vier opnieuw een grote toevoeging aan de game. Daarnaast zijn wij erg blij met de mogelijkheid om je punten terug te verdienen door het geheel uit te spelen. Zeker doen dus!

Bron: Sponsor
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Warzone

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 maart 2020

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord