Voorspelling: Watch Dogs

Geplaatst: 3 januari 2014 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

2013 was een topjaar voor de gamers, waarin geweldige titels zoals Grand Theft Auto V, The Last of Us en BioShock Infinite uitkwamen. Met de komst van de PlayStation 4 en Xbox One ziet het er naar uit dat dit jaar ook een groot succes wordt. Er zijn al verschillende titels aangekondigd waar ik eigenlijk vandaag al mee aan de slag zou willen gaan. Helaas moet ook ik het nog doen met het beeldmateriaal. Hieronder drie games waar ik naar uitkijk.

Titanfall

Een game waar ik heel erg naar uitkijk is Titanfall. In deze game krijg ik eindelijk weer de controle over een robotachtig mechanisme, iets waar ik na mij PlayStation 1 al heel lang op wacht. De snelle actie is helemaal naar mijn zin en de manier waarop dit in combinatie met de Titans en mens wordt gebruikt is in mijn ogen redelijk vernieuwend. Deze game heeft ervoor gezorgd dat ik de PlayStation 4 achter me laat en toch ga sparen voor een game-pc, want Titanfall kan ik niet missen.

South Park: The Stick of Thruth

Na lang wachten zit South Park: The Stick of Truth er dan eindelijk aan te komen. In maart 2014 kunnen wij er eindelijk mee aan de slag en ik kan als South Park-fan deze game dan ook niet overslaan! In maart zal ik eindelijk bij de vriendengroep van Stan, Cartman, Kyle en Kenny horen en kan ik met behulp van mijn scheten het kwaad in South Park bestrijden. Op naar maart zal ik zeggen.

Watch Dogs

Deze nieuwe IP van Ubisoft kan ik eigenlijk al een succes noemen. De game was na de aankondiging het gesprek van de dag en dat zegt volgens mij al genoeg. In Watch Dogs bespeel je meesterhacker Aiden Pearce, die niet zomaar in een computerspelwereld leeft, maar in een wereld die er verdomd realistisch uitziet. Ik kan niet wachtten totdat ik in deze game de hacker uit kan hangen en mijn medehackers (jullie) kan laten zien wie de baas is.

Lees meer