Voorspelling: Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Geplaatst: 7 januari 2013 15:30
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

2012 is weer een jaar geweest vol verrassingen en teleurstellingen. Door een aantal games die eindigen op een drie heb ik vele uurtjes voor mijn tv gezeten. Neem Assassin's Creed III, Max Payne 3 en de topper waar ik me aan het einde van het jaar mee heb vermaakt: Far Cry 3.

Dit jaar kwam ook de PlayStation Vita uit. Een prachtig apparaatje, maar als we dan naar de games kijken die voor die handheld uit zijn gekomen kunnen we wel in huilen uitbarsten. Hopen dat het nieuwe jaar ons meer brengt.

Watch Dogs

Ik hoop echt dat hij dit jaar nog gaat komen. Het is dat de verrassing van het jaar naar een game gaat die al uit is gekomen, anders zou hij van mij naar WATCH_DOGS hebben mogen gaan. Het verhaal en gameplay van deze game passen wat mij betreft helemaal in deze tijd. Verschillende dingen hacken zoals verkeerslichten en een trein zie ik eigenlijk ook wel zitten. Dat doe je niet elke dag zomaar op straat. Nieuwe IP's zijn altijd wel gevaarlijk maar ik denk dat deze hogen ogen zal gaan gooien.

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Splinter Cell-games heb ik altijd wel gaaf gevonden, maar de game gaat erg de kant op van een shooter waarin alle vijanden dood moeten. Ik hoop dat Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist weer stealth-gameplay terug gaat brengen in de serie. Met de gameplay die ik tot nu toe gezien heb ben ik erg tevreden. We zagen in de gameplaybeelden Sam Fisher in het Midden Oosten, waarbij hij opzoek gaat naar leden van de Blacklist. Het lijkt me een tof avontuur dat we voorgeschoteld krijgen en kan dan ook niet wachten om met deze game aan de slag te mogen en Sam's gadgets uit de kast te halen.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V is voor veel gamers een musthave voor 2013. Ik hoop dat Rockstar Games nakomt wat ze hebben beloofd met deze game te gaan doen. De wereld zou groter dan Red Dead Redemption, San Andreas, GTA IV en Vice City bij elkaar moeten zijn. Ik heb wel zo mijn twijfels aan de drie hoofdpersonages. Hoe zullen de missies gaan verlopen? Raken we dan onze verzamelde wapens steeds weer kwijt? Ik ben benieuwd. Maar hoe dan ook is het zeker een game waar ik naar uit kijk.

Lees meer