Voorspelling: Halo 4

Geplaatst: 8 januari 2012 16:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

2011 is alweer voorbij en wat kregen we toch veel vette titels! Ik noem een Battlefield 3, Uncharted 3: Drake's Deception, Forza Motorsport 4 en mijn favoriet: Gears of War 3. Je zou haast gaan denken dat 2012 hier nooit aan zal gaan tippen. Maar ik heb er het volste vertrouwen in dat dit wel gaat lukken! Ik kan genoeg dingen opnoemen waar ik dit jaar naar uitkijk, waarvan ik mijn beste drie zal noemen.

Halo 4

Vorig jaar kregen we te horen dat er een nieuwe Halo-trilogie zal verschijnen, waarvan we in dit jaar het eerste deel kunnen verwachten. Deze keer zal niet Bungie, maar 343 Industries zich aan deze klus gaan wagen. Ik ben heel erg benieuwd hoe zij dit gaan aanpakken. Zal Halo op de schop gaan, of blijft de ontwikkelaar bij het oude principe? En wordt dit een launchtitel van de nieuwe Xbox? Hopelijk krijgen we tijdens de E3 in juni hier meer over te weten. Ik kijk er in ieder geval naar uit!

PlayStation Vita

In 2011 kwam Nintendo met de 3DS en over anderhalve maand gaat Sony komen met de PlayStation Vita. Eindelijk is er dan een handheld met twee analoge sticks! Daarnaast zal de achterkant van het apparaat een touchpad bevatten, waarmee er nieuwe gameplay-elementen mogelijk zijn. Afgelopen gamescom heb ik er even mee kunnen spelen en was ik er enorm enthousiast over. De Vita is werkelijk een console op zakformaat. En aangezien ik doordeweeks elke dag tweeënhalf uur in de trein zit, is dit voor mij de ideale oplossing!

Grand Theft Auto V

De game waarnaar ik het meest uitkijk is toch wel Grand Theft Auto V. De allereerste trailer zorgde voor een enorme hype, waarbij elke frame nauwkeurig werd onderzocht op aanwijzingen. Het enige wat Rockstar Games heeft bevestigd, is dat de game zich zal afspelen in Los Santos en de omgevingen eromheen. Ook werd er verteld dat de map enorm groot zal zijn. Het is nog niet eens duidelijk of de game dit jaar wel gaat verschijnen. De vorige delen heb ik met heel veel plezier gespeeld, dus ik kan echt niet wachten op deze game.

Lees meer