Voorspelling: Assassin's Creed III

Geplaatst: 4 januari 2012 14:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Nu we 2011 officieel achter ons hebben gelaten, is het tijd om ons te richten op het moois van 2012. Hoewel ik nog een groot deel van de toppers van vorig jaar niet heb gespeeld, is het altijd handig om te weten wat er nog aan gaat komen, zodat je er alvast voor kunt gaan sparen. Bij deze dus drie dingen die ik in de gaten ga houden, inclusief het hoe en waarom.

Binary Domain

Een third-person shooter met robots, gemaakt door een Japans team. Niet dé succesformule, om het zo maar even te zeggen. Toch is er iets intrigerends aan Binary Domain. Recente beelden en informatie laten zien dat er meer aan de hand is dan je op het eerste gezicht ziet. Robots die niet weten dat ze geen mensen zijn, een duidelijke scheiding tussen verschillende lagen van de bevolking en een vertrouwenssysteem binnen je squad hebben mijn nieuwsgierigheid geprikkeld. Hoewel Binary (binair) staat voor iets met slechts twee opties (0 of 1, zwart of wit, goed of slecht), denk ik dat er toch wat grijstinten zitten in dit spel.

DarkSiders II

Darksiders 1 geeft me nog altijd een vreemd gevoel. Aan de ene kant jatten de ontwikkelaars bijna al hun gameplay-elementen uit andere games, maar aan de andere kant is het wel ontzettend leuk om te spelen. De studio die het gemaakt heeft, Vigil Games, was natuurlijk ook nog maar net begonnen. Het kan dus zijn dat ze zoveel gejat hebben omdat ze niet heel ervaren waren. Daarom ben ik benieuwd naar wat ze met deel twee kunnen. Als ze de solide basis van het eerste deel kunnen behouden, en ditmaal ook met eigen (originele) ideeën komen, vind ik het niet erg om met een andere ruiter van de Apocalyps te spelen. De tijd zal het leren.

Assassin's Creed III

Er is bevestigd dat er een nieuw deel van de Assassin's Creed serie aan gaat komen in 2012. Dit maakt mij heel blij, omdat ik de serie tot nu toe helemaal heb gevolgd. Na de afsluiting van de Ezio- en Altaïr verhaallijnen, vraag ik me af waar de serie nu heen gaat. Weer in het verleden duiken? En zo ja waar? In het heden blijven? Een ander hoofdpersoon in het heden? Ubisoft heeft al aangetoond in onder andere comics en animaties dat het Assassin's Creed universum vrij groot is, en ik ben gretig om er nogmaals in te springen.

Screenshot is van Assassin's Creed: Brotherhood, omdat Assassin's Creed III nog niet officieel is aangekondigd

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed III

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U

Releasedatum

22 november 2012

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.