Vacature: Redactieleden gezocht

Ben je dagelijks aan het dagdromen over games? Mooi, want Gameliner is op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk naar getalenteerde en vooral gemotiveerde mensen om ons clubje enthousiastelingen te komen versterken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gemotiveerde redacteur die gek is op het vinden en schrijven van nieuws, reviews en artikelen. De werkzaamheden bestaan grotendeels uit het schrijven van nieuws en artikelen op vrijwillige basis. Het hebben van een mening is voor ons erg belangrijk en we remmen je dan ook nooit in je enthousiasme voor een bepaald genre of game. Je denkt non-stop aan gamen en volgt alle ontwikkelingen op de voet, daarbij vind je het geweldig om dit over te brengen op anderen.

Wat verwachten wij?

  • Je bent kundig in de Nederlandse taal
  • Je houdt van games en alles wat daarbij komt kijken
  • Je beschikt wekelijks over voldoende tijd om te investeren in nieuws en artikelen. Let op: het is geen fulltime baan, maar iedereen moet goed samenwerken
  • Je hebt doorzettingsvermogen, kunt zelfstandig werken en weet je aan deadlines te houden
  • Pre: ervaring in de game-industrie of een relevante studie is altijd handig, maar beginners zijn van harte welkom (iedereen moet immers ergens starten)

Vacature

Wie zijn wij?

De redactie van Gameliner is absoluut niet bang om zijn mening te uiten: we zijn kritisch, maar tonen tegelijkertijd ook passie. We zoeken altijd naar nieuw talent en brengen opgedane kennis en ervaring graag over op nieuwe telgen in de redactie.

Vandaag de dag bestaan we al ruim vijftien jaar. Door de jaren heen zijn we enorm gegroeid in bezoekersaantallen, kwaliteit en kwantiteit. Wat Gameliner zo uniek maakt, is dat de redactie volledig bestaat uit liefhebbers. Kortom, je komt terecht in een clubje mensen die je graag in willen maken met een potje Tetris, Mario Kart, Mortal Kombat of een heerlijk potje Duck Hunt.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een gezellig en gepassioneerd clubje mensen
  • De mogelijkheid om vroege versies van games te spelen en natuurlijk kersverse reviewexemplaren
  • Toegang tot persevenementen en feestjes
  • Inzicht in de keuken van de game-industrie, toegang tot nieuws vanuit uitgevers zelf
  • Een wekelijkse kontschopsessie in een game naar eigen keuze (tenzij je veel wint, wij houden niet van verliezen)

Ben jij in lijn met gamers?

Hebben we het hierboven over jou? Stuur ons dan een e-mail naar redactie@gameliner.nl! Toon ons je motivatie, vertel wie je bent, waarom je in ons team past en uiteraard zien we ook graag je affiniteit met games terug.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?