Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2019-content

Vacature: Multimedia-duizendpoot gezocht

Ben je dagelijks aan het dagdromen over games? Mooi, want Gameliner is op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk naar getalenteerde en vooral gemotiveerde mensen om ons clubje enthousiastelingen te komen versterken.

Wij zoeken jou

Wij zoeken een creatieve multimedia-duizendpoot met gevoel voor stijl, typografie en lay-out. De werkzaamheden bestaan grotendeels uit het maken van videografie, beeldbewerking en het verder uitwerken van onze huisstijl op vrijwillige basis. Kun jij content maken dat voor gamers en voor onszelf waardevol is? Zie het als een opstapje om werkervaring op te doen en daarom is het voor ons belangrijk dat je op eigen benen durft te staan. Het zijn van gamer in hart en nieren en ervaring met Photoshop, Illustratie, After Effects en Premiere zijn belangrijk voor ons.

Wat verwachten wij

- Je houdt van games en alles wat daarbij komt kijken
- Je beschikt wekelijks over voldoende tijd om te investeren in het maken van videografie, beeldbewerking en het uitwerken van onze huisstijl
Let op: het is geen fulltime baan, maar iedereen moet goed samenwerken
- Je hebt doorzettingsvermogen, kunt zelfstandig werken, je staat op eigen benen en weet je aan deadlines te houden.
- Pre: ervaring met Photoshop, Illustratie, After Effects en Premiere of een relevante studie is altijd handig, maar beginners zijn van harte welkom (iedereen moet immers ergens starten).

Vacature Designer1

Wie zijn wij?

Het team Gameliner is absoluut niet bang om zijn mening te uiten: we zijn kritisch, maar tonen tegelijkertijd ook passie. We zoeken altijd naar nieuw talent en brengen opgedane kennis en ervaring graag over op nieuwe telgen in het team.

Vandaag de dag bestaan we al ruim veertien jaar. Door de jaren heen zijn we enorm gegroeid. Wat Gameliner zo uniek maakt, is dat het team volledig bestaat uit liefhebbers. Kortom, je komt terecht in een clubje mensen die je graag in willen maken met een potje Tetris, Mario Kart, Mortal Kombat of een heerlijk potje Duck Hunt.

Wat krijg je ervoor terug?

- Een gezellig en gepassioneerd clubje mensen
- De mogelijkheid om vroege versies van games te spelen
- Toegang tot persevenementen en feestjes
- Inzicht in de keuken van de game-industrie, toegang tot nieuws vanuit uitgevers zelf
- Een vette toevoeging op je curriculum vitae
- Een wekelijkse kontschopsessie in een game naar eigen keuze (tenzij je veel wint, wij houden niet van verliezen)

Ben jij in lijn met gamers?

Hebben we het hierboven over jou? Stuur ons dan een e-mail naar alex.zweers@gameliner.nl! Toon ons je motivatie, vertel wie je bent, voorbeelden van creaties die hebt gemaakt, waarom je in ons team past en uiteraard zien we ook graag je affiniteit met games terug.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?