Redactie: Wij snijden in ons assortiment. Knip!

Geplaatst:
Aangepast: 3 februari 2019 23:25

We hebben zojuist besloten dat we gaan snijden in ons assortiment. Wij van Gameliner, hebben besloten dat we ons assortiment drastisch gaan inkorten. We zullen daarmee alleen de nieuwste, of de best lopende games op de website verkopen. We richten ons de laatste tijd voornamelijk op de community, dan dat we bezig zijn met onze webshop. De webshop is wel wat Gameliner anders maakt dan andere game websites, daarom zullen we absoluut nog niet stoppen met de webshop. We nemen de webshop ook niet minder serieus, in tegendeel zelfs. Op deze manier waarborgen we de kwaliteit waar wij voor staan.

Het inkorten van ons assortiment kent een aantal voordelen. Hierdoor is er meer overzicht op de site en gamers kunnen sneller keus maken. Voor de speurneuzen onder ons: Je kunt nog steeds op ons (oude) assortiment zoeken, door middel van de zoekfunctie op onze website.

Mocht je een game zoeken, maar staat deze niet op de website? Dan horen wij het graag, want wij gaan daar dan voor jou naar opzoek.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer