Prijsvraag: Winnaars (september 2019)

Op Gameliner geven we meer dan regelmatig toffe giveaways weg. De afgelopen maand hebben we onder andere Seagate Game Drive weggeven voor de Xbox One, Detective Pikachu op blu-ray en een goodiepakket van Assassin's Creed Odyssey in samenwerking met Ubisoft. Benieuwd wie de winnaars zijn? Hieronder de prijswinnaars van de verschillende giveaways.

Seagate Game Drive van Gears 5 voor Xbox One

De game Gears 5 ligt alweer een tijdje in de winkels en de review van Gears 5 staat ook alweer een tijdje op de website om te lezen. Een tijdje geleden kon je op Gameliner de Seagate Game Drive van 2 Terabyte winnen voor de Xbox One. We hebben inmiddels een winnaar gekozen. De winnaar van deze Game Drive is:

Gears 5 Seagate Giveaway1

Detective Pikachu op blu-ray

Detective Pikachu is alweer even uit de Nederlandse bioscopen en het was jouw kans om deze film bij Gameliner te winnen op blu-ray. We hebben niet één, maar twee prijswinnaars gekozen:

Pikachu

Goodiepakket van Assassin's Creed Odyssey

In samenwerking met Ubisoft mochten wij een awesome prijzenpakket weggeven van Assassin's Creed Odyssey. Het pakket bestaat uit een pin, ketting, poster en een pet.

Giveaway Assassins Creed Odyssey

Niet gewonnen? Niet getreurd, we geven regelmatig giveaways weg op onze website. Dus houdt de website in de gaten. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?