Prijsvraag: Winnaars oktober 2019

Als trouwe Gameliner-bezoeker weet je natuurlijk als geen ander dat je bij ons met enige regelmaat kans maakt op hele toffe prijzen. Dat was afgelopen maand niet anders, want we hebben weer veel lezers blij kunnen maken met onze giveaways. Zo gaven we onder meer prijzen weg van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, Tom Clancy's The Division 2 en als klap op de vuurpijl Yooka-Laylee and the Impossible Lair. Dit waren de gelukkige prijswinnaars van de maand oktober.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

De maand oktober gingen we al direct goed van start met een propvol goodiepakket van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint.

Giveaway Ghost Recon Breakpoint

Countdown

Een fijne bioscoopfilm op z'n tijd is natuurlijk altijd leuk en wij mochten maar liefst drie keer twee vrijkaartjes voor de film Countdown uitdelen onder onze lezers. Het was voor de deelnemers even aftellen geblazen tot ze te horen kregen of ze hadden gewonnen, maar er zijn drie gelukkige winnaars uit de loting gekomen.Giveaway Countdown

Tom Clancy's The Division 2

Omdat afgelopen maand de game tijdelijk gratis te spelen was en er bovendien een nieuwe episode was gelanceerd, hadden we ook een mooie giveaway van Tom Clancy's The Division 2 opgesteld.

the division 21

Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Last but not least hadden we aan het einde van de maand oktober nog een gave giveaway waarbij we de game Yooka-Laylee and the Impossible Lair hebben weggegeven. We hebben leuke reacties ontvangen, maar ook daaruit konden we slechts een reactie loten die uiteindelijk heeft gewonnen.

and the Impossible Lair

Niet gewonnen? Niet getreurd, we geven regelmatig giveaways weg op onze website. Dus houdt de website in de gaten. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. Als je ons volgt op Facebook en Instagram of geabonneerd op ons YouTube-kanaal dan maak je meer kans op het winnen van een prijs. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de giveaway is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze giveaway.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?