Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2019-content

Prijsvraag: Winnaars november 2019

Zelfs met de feestdagen in zicht houden wij ons niet in met het weggeven van de meest toffe prijzen. Ook in de afgelopen maand heb je namelijk weer mee kunnen doen aan een van onze velen giveaways. Vandaag kijken we weer even terug op al deze winnaars en maken we de winnaars bekend van een aantal prijsvragen die nog niet waren gesloten. Mocht je nou niet tot een van de winnaars gekroond zijn, dan is dat geen probleem. Er komen nog giveaways aan waar je aan mee kunt doen. Ben je wel een van de winnaars? Stuur je gegevens dan even naar prijsvraag@gameliner.nl.

Rainbow Six Siege

De maand ging op 1 november gelijk al knallend van start met een gaaf Rainbow Six Siege prijzenpakket. Uit de vele reacties kon er slechts een de gelukkig zijn.

Giveaway Rainbow Six Siege

Just Dance 2020

Voor de lezers die graag hun beentjes willen bewegen hadden wij ook nog een swingend Just Dance 2020-pakket in de aanbieding. De winnaar daarvan zie je hieronder.

Just Dance 2020 giveaway1

Zombieland: Double Tap

Afgelopen maand is gebleken dat jullie niet vies zijn van ondoden, want er werd ook veel gereageerd op het Zombieland: Double Tap prijzenpakket dat wij weg mochten geven. Ook hier is er weer een gelukkig winnaar uit de bus gekomen.

Ook mochten we nog twee keer twee vrijkaartjes weggeven. En dit zijn de gelukkige winnaars:

Zombieland2

Seagate

Als klap op de vuurpijl viel er ook nog wat terrabytes te winnen omdat wij een Seagate Game Drive voor de PlayStation 4 weggaven. Ook hier hebben we weer ontzettend veel reacties ontvangen en is er uiteraard eentje die aan het langste eind trekt.

Seagate Giveaway PlayStation 4 SDD 2TB

Niet gewonnen? Niet getreurd, we geven regelmatig giveaways weg op onze website. De eerste waar je aan mee kunt doen staat zelf alweer online. Doe dus mee en maak kans op een Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint goodiepakket. Dus houdt de website in de gaten. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. Als je ons volgt op Facebook en Instagram of geabonneerd op ons YouTube-kanaal dan maak je meer kans op het winnen van een prijs. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de giveaway is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze giveaway.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?