Winacties: Win The Last of Us Part 2 Ellie Edition

Geplaatst: 14 februari 2021 12:00

The Last of Us Part 2 heeft nogal wat prijzen in de wacht gesleept, maar deze keer zijn ze zelf de prijs. We geven namelijk The Last of Us Part 2 Ellie Edition weg!

Ellie is een hoofdpersoon in de Last of Us-serie en The Last of Us Part 2 Ellie Edition is zeker de ster van alle beschikbare versies van The Last of Us Part 2. De Ellie Edition zit namelijk boordevol goodies. Zo zit natuurlijk de game met steelbook cover in dit toffe pakket, maar bevat de Ellie Edition ook een Ellie figurine, een art book, een logo patch, een art print, een vinyl met de originele soundtrack, digitale content, stickers en pins. Nog niet overtuigd of deze action-adventure game en alle goodies de moeite waard zijn om mee te doen aan deze prijsvraag? Check dan vooral de review van The Last of Us Part 2 en bekijk hier The Last of Us Part 2 gameplay.

Om mee te doen met de prijsvraag hoef je alleen hieronder te reageren waarom jij denkt dat The Last of Us Part 2 een terechte winnaar is van de beste game van 2020 in de Gameliner Awards en het daarom graag zelf ook wilt spelen! Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 2

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 juni 2020

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

Beste game van 2020

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord