Winacties: Win een God of War tas

Geplaatst: 22 april 2018 13:00
Aangepast: 14 juni 2018 14:00

Vraag jij je ook weleens af wat Kratos met al zijn wapens en afgehakte hoofden doet? Ja? Ik ook! Nu hebben wij van PlayStation ingefluisterd gekregen dat hij ze in zijn eigen Kra-tas doet en laten wij nou net zo'n tas hebben!

God of War is natuurlijk de grote PlayStation exclusive van dit jaar. Patrick gaf de game de volle vijf sterren en die score is absoluut terecht. Kratos is god af en krijgt een menselijk laagje, iets wat de vechtersbaas altijd heeft moeten missen. Ze zeggen dat iedereen een tasje met zich meezeult, maar Kratos heeft een flinke backpack. Om zijn zorgen wat te verlichten delen wij een echte Kra-tas uit! Wil jij deze tas winnen?

Laat ons dan weten wat jij in deze tas gaat stoppen.

Check ook onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

20 april 2018

Ontwikkelaar

Bend Studio

Gameliner Awards

Beste game van 2018

Lees meer