Winacties: Win een exemplaar van F1 2020!

Geplaatst: 22 juli 2020 12:00

Wil jij ook graag in de huid kruipen van jou favoriete coureur zoals Max Verstappen of Lewis Hamilton? Dan ben je bij ons op het goede adres! Wij mogen namelijk één exemplaar van de racing-game F1 2020 weggeven.

Welk platform je hebt maakt niet uit, want de winnaar mag zelf bepalen of hij of zij de game wil ontvangen voor de pc, Xbox One of PlayStation 4. Met deze game kun je voor het eerst je eigen Formule 1-team maken, managen en over alle circuits scheuren die in het seizoen van 2020 (zouden) zitten! Om kans te maken moet je jouw antwoord geven op de volgende vraag:

Voor welk team rijdt Max Verstappen momenteel?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 29-07-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 2020

Series

Formula 1

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia

Releasedatum

10 juli 2020

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord