Winacties: Win de film Monster Hunter op DVD of Blu-Ray

Geplaatst: 10 mei 2021 10:00

Monster Hunter klinkt iedere gamer bekend in de oren en is sinds 28 april beschikbaar op DVD en Blu-Ray. In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment geven wij een aantal exemplaren weg!

Achter onze wereld gaat nog een andere schuil: een wereld vol gevaarlijke en machtige monsters die met een dodelijke wreedheid over hun territorium regeren. Wanneer Captain Artemis (Milla Jovovich) en haar eenheid (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) door een plotse zandstorm in een nieuwe wereld terechtkomen, ontdekken de soldaten tot hun schrik dat deze vijandige en onbekende omgeving bewoond wordt door gigantische en angstaanjagende monsters die bestand zijn tegen hun wapens. Terwijl ze wanhopig proberen te overleven, ontmoeten ze de mysterieuze Hunter (Tony Jaa), die de machtige wezens dankzij zijn unieke vaardigheden steeds één stap voor is. Hoe het verder afloopt kun jij zelf ervaren door mee te doen en onderstaande vraag te beantwoorden.

Waarmee zou jij de monsters in Monster Hunter bestrijden?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 16-05-2021. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord