Winacties: Maak kans op Warcraft: The Beginning op Blu-ray of dvd

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Eind deze maand (28 september) komt de WoW-film, World of Warcraft: The Beginning, uit op Blu-ray en dvd. De film verscheen eerder dit jaar op het witte doek. De film is gebaseerd op de gelijknamige mmorpg. In de film wordt Azeroth en de bevolking bedreigd door de komst van de kwaadwillende Orcs. De Orcs moeten op zoek naar een nieuwe wereld om te kunnen overleven, nadat ze hun eigen thuiswereld hebben vernietigd.

Als de Orcs en de mensheid eenmaal oog in oog komen te staan, breekt de pleuris pas echt uit. Fans van de serie gaan zeker dingen uit de games herkennen in de film. De film wordt door Legendary Pictures en Universal Pictures uitgebracht en is geregisseerd door Duncan Jones (Moon, Source Code). Wij mogen de film weggeven op onze website.

Wil je kans maken op World of Warcraft: The Beginning op Blu-ray of dvd? Laat ons dan hieronder in het reactieveld weten hoe jij de Orcs zou verslaan als jij de regie over Azeroth had.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer