Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Prijsvraag: Dit zijn de winnaars van december Feestmaand

December is traditiegetrouw natuurlijk al een maand vol met cadeautjes, lekker eten en andere plezierige aangelegenheden, maar daar hebben we bij Gameliner afgelopen maand nog een behoorlijke schep bovenop gedaan. Met een vrachtlading aan prijzenpakketten konden lezers veel winnen en er is dan ook massaal meegedaan aan de verschillende prijsvragen. Nu we alle festiviteiten achter de rug hebben is het tijd om bekend te maken wie de gelukkige winnaars zijn van al die fantastische prijzen. Dus laten we snel beginnen om te zien wie binnenkort een pakketje aan de deur mag verwachten.

Win een binge-watch pakket van Warner Bros.

De eerste prijsvraag van de December feestmaand begon gelijk goed met een heerlijk binge-watch pakket van Warner Bros. Bovendien konden we niet één, maar twee pakketten weggeven van de series Titans (Seizoen 1) en Krypton (Seizoen 1) op dvd en Legend of Tomorrow (Seizoen 3) en Gotham (Seizoen 4) op blu-ray of dvd. En dit zijn de twee gelukkige winnaars:

Giveaway Warner Bros

Win eFootball PES 2020 voor de PlayStation 4

Ook aan de voetballiefhebbers hebben we gedacht en in samenwerking met Konami mochten we eFootball PES 2020 voor de PlayStation 4 weggeven. Ook voor deze game hebben we niet één maar twee winnaars die we gelukkig kunnen maken met de game. De mensen die zich de komende periode kunnen insluiten om eindeloos eFootball PES 2020 te spelen zijn geworden:

PES 2020 Giveaway

Win 6 maanden gratis Xbox Game Pass

Een game winnen is natuurlijk leuk, maar er ruim honderd winnen die je een half jaar lang gratis kan spelen is natuurlijk nog veel leuker. In samenwerking met Microsoft mochten we twee keer 6 maanden gratis Xbox Game Pass weggeven en ook hier zijn winnaars uitgekomen. De twee geluksvogels die we het komende half jaar niet meer buiten zien, zijn geworden:

Giveaway Game Pass 6 maanden

Win een gaaf Bethesda-pakket

Bethesda heeft een behoorlijke staat van dienst als het aankomt op de games die zij hebben uitgebracht en het is dan ook niet zo gek dat veel mensen graag het gave Bethesda goodiepakket willen winnen. Natuurlijk kan er maar één de winnaar zijn en het Bethesda-pakket komt dan ook zo snel mogelijk naar:

Bethesda Giveaway

Win een 2K goodiepakket

De winnaar van het 2K goodiepakket leek al een vreugdedansje te hebben gemaakt in zijn of haar comment en dat blijkt nu met terugwerkende kracht terecht te zijn, want de loting heeft bepaald dat onderstaande comment een 2K-pakket mag verwachten.

2K2

Ga gamend het nieuwe jaar in met dit game-pakket

Ook Koch Media heeft een mooi game-pakket beschikbaar gesteld voor de December Feestmaand, hoewel we iedereen natuurlijk van harte zo'n pakket gunnen heeft een hogere macht besloten dat de winnaar hieronder staat:

Koch Media giveaway1

Win uren kijkplezier

We leven in een tijd waarin het kijken naar series niet meer weg te denken is. Er zijn natuurlijk ook heel veel goede series die de moeite waard zijn om te bekijken. Zo ook de series uit het prijzenpakket met uren kijkplezier van 30 december. Dus de gelukkige winnaar kan de DVD-speler vast aanzetten, want het pakket komt snel jouw kant op.

Triple P giveaway

Win een Nintendo goodiebag

Een feestmaand is natuurlijk niet compleet zonder onze vrienden van Nintendo en ook zij hebben een leuk pakket samengesteld. Maar wie heeft dat ontzettend leuke pakket nou eigenlijk gewonnen dan? Nou, de onderstaande reactie. Van harte gefeliciteerd.

Nintendo Giveaway

Win een bomvol PlayStation-pakket

Als klap op de letterlijke en spreekwoordelijke vuurpijl deed Sony op oudjaarsdag nog een flinke duit in het zakje met een bomvol PlayStation-pakket en het is dan ook niet zo vreemd dat er ontzettend veel gereageerd is op deze prijsvraag. Toch kon er maar één naam uit de hoge hoed komen en het lootje dat tevoorschijn kwam was van de onderstaande reactie.

PlayStation Pakket Giveaway GLA19

Zo, het is een behoorlijke lijst maar we zijn nu echt aan het einde gekomen. Alle winnaars natuurlijk van harte gefeliciteerd. Als je hebt gewonnen stuur je contactgegevens dan even naar prijsvraag@gameliner.nl zodat we ervoor kunnen zorgen dat je prijs zo snel mogelijk jouw kant op komt. Heb je niet gewonnen? Dan hoef je zeker niet bij de pakken neer te zitten, want ook in 2020 hebben we weer met enige regelmaat prijsvragen waaraan je mee kunt doen. Zo kun je nu bijvoorbeeld een maand gratis toegang winnen tot streamingdienst Shadow waarmee je thuis op jouw apparaat gebruik maakt van een high end pc. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?