Winacties: Decembermaand - Eerste prijzen

Geplaatst: 5 december 2021 16:00
Aangepast: 10 december 2021 13:27

Gameliner geeft de hele maand december prijzen weg! Naast losse prijzen, geven we ook nog eens een giga prijzenpakket weg. De hele maand december maken we de prijzen bekend die je los kunt winnen of die in het grote prijzenpakket komen te zitten. De eerste prijzen heeft Sinterklaas gisterenavond tijdens de livestream op Twitch bekendgemaakt. Niet getreurd als je niet bij de livestream was, want we hebben het hieronder nog een keer opgesomd.

Losse prijzen en het prijzenpakket

Door mee te doen maak je kans op één tot maximaal drie losse prijzen. Daarnaast maak je met je inschrijving ook nog eens kans op een tjokvol prijzenpakket. We maken gedurende de decembermaand op verschillende momenten de prijzen bekend die je los kunt winnen. Naast de aankondiging van de losse prijzen, laten we ook weten welke prijzen in het grote prijzenpakket komen te zitten. De prijzen die je kunt winnen maken we bekend op onze website, maar ook op onze socials en Twitch. Volg ons op Instagram, Facebook of check onze livestreams op Twitch als je er als eerste bij wilt zijn. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe je kans maakt!

onbekend

De eerste prijzen bekend

De eerste prijzen zijn gisterenavond bekendgemaakt door de Sint op Twitch.

De losse prijzen die je kunt winnen zijn:

  • Trust Gamingmuis GXT 922W YBAR
  • 3x Pokémon Fusion Strike Booster pack
  • Heroes collection Aiden Pearce

De eerste prijzen voor het prijzenpakket zijn:

  • Trust Gamingmuis GXT 922W YBAR
  • 2x Pokémon Fusion Strike Booster pack
  • Heroes collection Shao Jun
  • Heroes collection Rabbid Ezio

onbekend

Hoe maak je kans?

Om mee te dingen voor het prijzenpakket dien (en kan) je één keer een dm te sturen. Als je één van de losse prijzen wilt winnen, laat ons dan weten voor welke prijs je in de running bent. Je mag op alles reageren, maar je maakt op maximaal drie losse prijzen kans. Let op, drie losse prijzen is ook echt drie losse prijzen. Reageer dus vooral op wat je wel wil winnen!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord