Winacties: Actieve gebruikers worden beloond met GTA V-goodies

Geplaatst: 12 augustus 2013 11:15
Aangepast: 3 februari 2019 23:28

Het is alweer een tijdje geleden dat we onze topgebruikers hebben beloond. Eerlijk gezegd waren we ermee gestopt, nadat we merkten dat de meeste van onze topgebruikers al eens iets hadden gewonnen. Het was enorm leuk, want wij kozen de winnaar niet, dat deed de community zelf (lees: jullie). De winnaar kreeg dan een waardebon opgestuurd die vrij kon worden besteed aan bijvoorbeeld games.

Zoals jullie wellicht allemaal al weten komt op 17 september Grand Theft Auto V uit voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 (ga je schamen als je dit nog niet wist). We gaan tot aan de release, onder onze vaste bezoekers, een waardebon weggeven t.w.v. 60 euro om dit te vieren en daarnaast verdelen we ook nog verschillende goodies van GTA V.

Je kunt hier rechtsonder in het menu een overzichtje vinden, met de drie meest actieve gebruikers op de website. Mocht je daar niet tussen staan nog, dan betekent dat dat je dus nog niet actief genoeg bent geweest om de game te kunnen scoren.
Aan het einde van deze maand zullen we de top vijf gebruikers in een poll knallen, zoals je dat van ons gewend was, zodat jullie zelf als community de winnaar kunnen kiezen. Indien dit een succes wordt, verdelen we er misschien nog één onder jullie.

In september geven we overigens nog meer GTA V-prijzen weg. Dus houd de website daarvoor goed in de gaten en reageer op het forum en de rest van de website als je een exemplaar van GTA V wilt winnen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer